Page cover image

ℹ️Kunnskapsbasen

Her finner du spørsmål, svar og videoer på hvordan bruke systemet vi har satt opp til deg.

Kunnskapsbasen er tilpasset deg som er kunde hos oss, enten om du har en eksisterende løsning eller trenger hjelp i å komme i gang med WordPress på kort tid så tar vi deg steg-for-steg gjennom disse nyttige artiklene kombinert med videoer på hvordan man gjennomfører ulike ting.

Ofte stilte spørsmål

Hva er WordPress?

WordPress er et kraftig og populært innholdsadministrasjonssystem (CMS) som brukes over hele verden til å opprette alt fra enkle blogger til komplekse bedriftsnettsteder og nettbutikker. Det tilbyr et fleksibelt og brukervennlig grensesnitt som gjør det mulig for brukere uten dyp teknisk kunnskap å lage og administrere profesjonelle nettsteder.

Som et åpent kildekodeprosjekt har WordPress en stor og aktiv fellesskapsbase som konstant bidrar til forbedringer, sikkerhetsoppdateringer og utvidelser. Dette gjør det til et pålitelig valg for både enkeltpersoner og bedrifter som ønsker å etablere en tilstedeværelse på nettet.

Hva er Elementor og hva gjør den?

Elementor er en fremtredende sidebygger for WordPress som gir brukerne muligheten til å designe og tilpasse nettsteder uten behov for dyptgående teknisk kunnskap eller koding. Med Elementor kan brukere dra og slippe ulike elementer på nettstedet sitt, for eksempel tekst, bilder, knapper og former, for å skape en unik og profesjonell layout.

Elementor har blitt en foretrukket løsning for mange WordPress-brukere på grunn av sin fleksibilitet, funksjonalitet og evne til å spare tid og krefter i nettstedsutviklingsprosessen.

Jeg får opp 404 error på nettsiden min?

Dette er en feil ofte forusaket av enten en utdatert plugin eller tema i WordPress. Eller et problem fra vår server, om du får dette opp på nettsiden eller løsningen din fra oss så anbefaler vi å ringe vårt sentralbord eller sende e-post så får vi rettet det opp.

Vår kontakt e-post er hei@bk.no eller ring oss på +47 479 26 362

Hva er inkludert i driftsavtalen min?

Alle nettsidene vi drifter kjører på en av våre driftsavtaler, dette er en avtale som sikrer at løsningen din alltid er oppe hos oss og dersom noe skulle oppstå så er vi bare en telefon unna.

• Server og web-hotell optimalisert for WordPress.

• Teknisk veiledning og support når du opplever problemer.

• Tips og råd om hva som kan gjøres for å optimalisere løsningen.

• Daglige backups om noe skulle gå galt.

Om du ikke finner svar på spørsmålet ditt så kan du alltid kontakte oss på +47 479 26 362 eller på hei@bk.no så hjelper vi deg gjerne.

Last updated